About head
Side nav buttonsVad händerGästbookMat&VinKontaktLänkarVi minnsOm oss

Sponsorer

FAIS-Italienska Riksförbundet


Italienska riksförbundet är en ideell organisation som har som målsättning att företräda den italienska gruppen gentemot myndigheterna i Sverige och i Italien, att tillvarata den italienska gruppens intressen, dess kulturella och sociala behov, att bevaka dess rättigheter i Sverige och Italien samt medverka till en medveten integration i det svenska samhället.

Haninge kommun


Haninge är en modern och expansiv kommun, med drygt 70 000 invånare, strax söder om Stockholm. I Haninge finns närhet till ett naturskönt skärgårdslandskap med öar som Utö, Ornö, Fjärdlång, Muskö, Kymmendö och Huvudskär. I Haninge ligger också Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark.

Vegabaren


Någon Km norr om Haninge centrum ligger Vegabaren i ett historisk mycket intressant område. Platsen där baren står kallades för en del år sedan "Mjölnare Grips trädgård". På andra sidan vägen låg Söderby krog och Gästgiveri. Vegabarens moderna vägrestuarang är här en länk i matkulturen sedan 1600-talet .

Hotellia


Hotellia utvecklar och förädlar kulturbyggnader, prisvärda hotell och restauranger samt internationell turism. Med innovativa och flexibla lösningar försöker vi ständigt överträffa både våra och kundens förväntningar både funktionellt och estetiskt.